Viga 150000 maramice

Početak dejstva nakon uzimanja: 10 minuta


Način primene i konzumiranja: Viga 150000 maramicu isključivo spolja blago utrljati na polni organ dok je u erekciji 10 minuta pre seksualnog odnosa. Preporučuje se da sa jednom maramicom urtljate po polnom organu više puta, ravnomerno po celom delu. Još jedna stvar na koju treba obratiti pažnju kada koristite Viga maramice za odlaganje je uslov da je polnhi organ apsolutno čist. U suprotnom, maramice možda neće dovoljno prodreti pod kožu. Viga 15000 maramice su kompatibilne za upotrebu sa svim vrstama kondoma.

SASTAV
Viga maramice sadrže pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom, koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mestu primene (polni organ).

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 24 maramica, istaknuta cena je za 10 maramica, a ukoliko se uzme cela kutija od 24 maramice, imaćete dodatni popust.

Jedinstveni inovativni proizvod- maramica za odlaganje ejakulacije. Pomoću njih možete poboljšati Vaš seksualni život. Viga maramicu uvek možete nositi sa sobom, lagodna je i udobna za korišćenje u svakom momentu! Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprečava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.

Još jedna prednost Viga maramica je ta što su Viga maramice veoma pristupačne u poređenju sa drugim preparatima za odlaganje ejakulacije. Viga maramice su mnogo pristupačnije od krema za odlaganje, sprejeva za odlaganje, pilula za odlaganje i drugih usporivača. To je jedna od najvažnijih karakteristika brisanja sa odlaganjem i prikazana je kao jedan od razloga zašto ga korisnici preferiraju.

UPOZORENJE
Viga maramice su za jednokratnu upotrebu i jednom upotrebljene maramice se ne smeju ponovo koristiti.

NEŽELJENA DEJSTVA
Viga maramice su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Viga maramice čuvati na tamnom i suvom mestu na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com