Titan Gel Gold

Način primene i konzumiranja:

Titan Gel Gold možete koristiti na razne načine:

  • Jednom pola sata pre odnosa
  • Neposredno posle odnosa
  • Neobavezno na odnos možete ga koristiti svakog dana.

Za najbolje rezultate najbolje ga je koristiti svaki drugi dan, kako bi gel imao vremena da upije u polni organ i postigne svoje potpuno dejstvo.

Detaljnije o tome kako se nanosi Titan Gel Gold možete pogledati na sledećem video linku:

Vreme koje je potrebno za postizanje rezultata povećanja penisa:

Najbolje rezultate možete postići posle 4 nedelje redovne upotrebe. Rezultati korišćenja Titan Gela Gold će biti vidljivi, odnosno promene su očigledne kada je u pitanju dužina i debljina penisa. Za kratko vreme moguće je povećanje i do nekoliko centimetara.

SASTAV
Sastojci Titan gela Gold se dobijaju iz 100% prirodnih izvora, samim tim Titan gel Gold ima toliko prednosti u odnosu na druge proizvode.

PAKOVANJE
Pakovanje Titan Gela Gold je u tubi od 50 ml.

Titan Gel Gold je pojačan Titan za brže povećanje penisa i bolju potenciju. Gel koji se lako koristi odlična je alternativa za tablete, kapsule i produživače. Bezbedno jaka formula gela osigurava sjajne rezultate kroz lokalan uticaj i prirodne sastojke.

Titan Gel Gold omogućava snažnu erekciju, povećava užitak, povećava obim vašeg penisa, povećava seksualni nagon i sprečava prevremenu ejakuaciju. Velika prednost je ta, što se sa Titan Gelom Gold ne jača samo libido, već se produžava i penis za nekoliko centimetara i povećava se dodatno debljina penisa. Ovo je moguće zbog biljnih pektina i drugih biljnih ekstrakata koje sadrži Titan Gel Gold. Snažna formula utiče na povećanje penisa, izaziva snažnu i dugotrajnu erekciju.

Redovna upotreba ovog gela Vam pomaže da izvučete ono najbolje od najboljeg seksa.

NEŽELJENA DEJSTVA

Titan Gel Gold je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili na e-mail adresu: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com