Super Vikalis

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 – 60 minuta

Dužina trajanja dejstva: do 36h

Način primene i konzumiranja: Za najbolje rezultate uzmite 1 tabletu 1 h do3 h pre seksualne aktivnosti. Uzmite samo kada je potrebno i ne uzimajte više od jedne tablete dnevno.

Napomena: Alkohol, obilna i masna hrana smanjuju efekat.

SASTAV

Super Vikalis tablete sadrže 20 mg Tadalafil i 60 mg Dapoxetin

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 10 tableta.

Super Vikalis tablete su dva leka u jednoj tableti. Ovo je nova kombinacijska tableta koja sadrži dva od najmoćnijih i učinkovitijih lekova dokazanih u borbi protiv borbe i glavnih uzroka muške seksualne disfunkcije. Dapoxetin (Generic Priligy) pripada skupu lekova nazvanih “selektivni inhibitori ponovnog preuzimanja serotonina” (SSRI), koji se koriste za lečenje prerane ejakulacije (PE) kod muškaraca u doba između 18 i 64 godine. Dapoxetin je nedavno odobren u Finskoj, Švedskoj, Austriji, Portugalu i Nemačkoj, Italiji i Španiji te se slično očekuje odobrenje u nekoliko drugih zemalja EU.

NEŽELJENA DEJSTVA

Kao i svi lekovi i Super Vikalis može izazvati neželjene efekte. Najčešće nuspojave uključuju glavobolju i crvenilo lica. Ostali neželjeni efekti koji su retki, ali su zabeleženi, uključuju probavu, vrtoglavicu, zapušen nos i zamagljen vid. Ukoliko Vam se desi erekcija koja neprekidno traje duže od 6 sati, morate odmah posetiti lekara. Takođe ako se bilo koji od neželjenih efekata  pojave u većoj meri, ili primetite neke neželjene efekte koji nisu navedeni- o tome obavestite lekara ili farmaceuta.

Upozorenja

Super Vikalis ne bi smeli da koriste pacijenti koji su pretrpeli srčani udar, ili imaju druge srčane probleme, nizak ili visok krvni pritisak ili imaju loše zgrušavanje krvi, pacijenti koji su alergični na tadalafil ili dapoxetin, pacijenti koji uzimaju bilo koji lek koji sadrži azotni oksid ili nitrat, a koji se, između ostalog, koriste za lečenje angine pectoris (bol u grudima). Najčešće korišćeni nitrati uključuju nitroglicerin i izosorbid dinitro. Uzimanje Super Vikalisa sa drugim lekovima zahteva dozvolu lekara, posebno ako uzimate cimetidin, eritromicin i ketokonazol.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili na e-mail adresu: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com