Super Kamagra

Početak dejstva nakon uzimanja: 40 do 60 minuta

Napomena: Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja leka.

Dužina trajanja dejstva: 4 – 6h

Način primene i konzumiranja: Preparat se koristi tako što se jedna tableta proguta sa malom količinom vode. Tabletu treba uzeti 40 do 60 minuta pre seksualnih aktivnosti. Nemojte uzimati više od jedne tablete dnevno.

SASTAV
Tablete za potenciju Super Kamagra odlikuju se visokom efikasnošću zahvaljujući svom specifičnom sastavu nastalom kombinovanjem dve supstance – Sildenafil citrata od 100 mg najefikasnijeg sredstva za održavanje i produžavanje erekcije i Dapoxetina od 60 mg, prvog priznatog leka koji se koristi u lečenju prerane ejakulacije kod osoba muškog pola.

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 4 tablete.

Super Kamagra je visoko kvalitetan preparat za potenciju koji daje fantastične rezultate u otklanjanju problema impotencije kod osoba muškog pola.

Upotrebom Super Kamagre preparata za potenciju obezbedićete da Vaša potencija, erekcija i ejakulacija budu na znatno višem nivou, što doprinosi produženju seksualnog odnosa i drastičnom poboljšanju kvaliteta Vaših seksualnih aktivnosti. Na osnovu klinički zabeženih podataka jasno se može videti da muškarci koji konzumiraju Super Kamagru tablete za potenciju imaju u značajnoj meri poboljšanu seksualnu funkciju i mogu bolje da kontrolišu ejakulaciju, čime na kvalitetniji način zadovoljavaju i sebe i svog seksualnog partnera. Preparat za potenciju Super Kamagra u velikoj meri doprinosi odlaganju prerane ejakulacije i omogućava da seksulani odnos traje daleko duže. Dapoxetin hidrohlorid jedna od dve aktivne supstance tableta za potenciju Kamagre Super je kratkodelujući SSRI lek koji trajno rešava probleme preuranjene ejakulacije kod osoba muškog pola. Super Kamagra preparat za potenciju priznat je u mnogim razvijenim zemljama kao najefikasnije sredstvo kojim se leči prerana ejakulacija uključujući Austriju, Finsku, Portugal, Švedsku i Nemačku, a treba da bude odobren u Velikoj Britaniji, SAD, Kanadi, Australiji i širom sveta.

MERE OPREZA PRI UZIMANJU TABLETA

Pri korišćenju preparata za potenciju Super Kamagre obavezan je medicinski nadzor. Super Kamagra sildenafil tablete za potenciju (Generic Viagra) strogo je zabranjena osobama koje upotrebljavaju lekove u čijem sastavu se nalaze nitrati. Nitrati predstavljaju lekove koji su obavezni deo tretmana u lečenju angine pektoris, a u njih spadaju nitroglicerin, isosorbide mononitrat, isosorbide dinitrat i mnogi drugi. Osoba koja nije sigurna da li lekovi koje koristi u sebi sadrže nitrate obavezno treba da se konsultuje sa svojim lekarom ili farmaceutom. U svakom slučaju, pre nego što počnete da koristite Super Kamagru preparat za potenciju morate popričati sa svojim lekarom i napomenuti mu koje sve lekove upotrebljavate sa posebnim akcentom na medicinske preparate koji se koriste za lečenje angine pektoris. 

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili na e-mail adresu: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com