Stud sprej (proizveden u Srbiji)

Za PP Products Internacional d.o.o. proizvodi i pakuje: Bilje Borča d.o.o.

Početak dejstva nakon korišćenja: 5 minuta

Način primene i konzumiranja: STUD sprej iskljucivo spolja naprskati (5-6 doza) i blago utrljati na polni organ 5 minuta pre seksualnog odnosa. Pre upotrebe obavezno ga promućkajte. STUD sprej je kompatibilan za upotrebu sa svim vrstama kondoma. Preporucije se kontinuirana upotreba. Upotreba STUD spreja je dozvoljena tokom ORALNOG/ANALNOG seksa.

SASTAV:
Jedna bočica STUD spreja sadrži sledece sastojke:

  • Benzocaine > 5%
  • Menthol cristal
  • Eucalyptus essential oil
  • Tocopheryl acetate (Vitamin E)
    i druge pomocne supstance

PAKOVANJE
Zapremina jedne bočice je 30ml.

STUD sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom (Benzocaine), koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mestu primene (polni organ). Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprečava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.

Stud je namenjen svim muškarcima koji imaju problem sa prevremenom ejakulacijom, a koja pogađa veliki broj muškaraca. Ne brinite, ne dešava se samo vama. Nemogućnost da se zadovolji partnerka zbog prebrzog „svršavanja“ često vodi ka frustraciji i emotivnim problemima u vezi. Problem nastaje zato što žena za tako kratko vreme ne može da doživi orgazam, čime seks gubi na kvalitetu, a ona ostaje nezadovoljena. Ne dozvolite da do toga dođe.

Znaci koji ukazuju na to da vam je potreban preparat STUD:

  • Imate problem sa prevremenom ejakulacijom, tj. svršavate prebrzo
  • Niste u mogućnosti ni da imate seksualni odnos jer ejakulirate i pre samog čina
  • Prevelika osetljivost polnog organa tokom odnosa
  • Lekar nema rešenje za vas sa obrazloženjem da je u pitanju trema i da je stvar psihološke prirode

NEŽELJENA DEJSTVA
STUD sprej je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com