Strong Man krema

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 minuta

Način primene i konzumiranja: Preporučuje se da se koristi svakodnevno, a ako želite još bolji efekat pola sata pred odnos. Krema se nanese na telo penisa i dobro utrlja, bezbedna je za korišćenje kondoma.

PAKOVANJE
Pakovanje Strong man kreme je u tubi od 50ml.

Strong man krema je efikasna krema koja deluje u tri smera odjednom: jača erekciju, povećava elastičnost penisa i povećanja njegovu veličinu. Kao rezultat lokalne primene strong man kreme, više aktivnih sastojaka se apsorbuje direktno u penis. Povećana dužina i širina koju postignete pomoću Strong man kreme za uvećavanje penisa zavisiće od toga koliko često koristite proizvod- odnosno da li kremu mažete jednom dnevno ili samo povremeno 30 minuta pre odnosa, ali uglavnom počinju da postaju primetni u roku od 1-2 meseca, a dostižu vrhunac nakon 4-6 meseci upotrebe. Ove prednosti upotrebe Strong man  kreme za povećanje penisa čine ih očiglednim izborom za neke muškarce.

Strong man kremu preporučujemo svima koji žele da postignu jaču erekciju, kao i muškarcima koji rade vežbe za povećanje penisa.

NEŽELJENA DEJSTVA
Strong man krema je napravljena u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili e-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com