Španska mušica (proizvedena u Srbiji)

Preporučuje se kontinuirana primena SPANISH FLY najmanje 3 meseca.

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije: 17283/2020 od 15.09.2020.
Distributer i nosilac dozvole upisa u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije: PP Products Internacional d.o.o.
Proizvodi i pakuje: Bilje Borča d.o.o.

Početak dejstva nakon uzimanja: 1 sat

Dužina trajanja dejstva: 4 – 6h

Način primene i konzumiranja: 40 kapi rastvoriti U BILO kojoj tečnosti popiti 1 sat pre seksualnog odnosa.

SASTAV
Jedna bočica SPANISH FLY (SPANSKA MUSICA) kapi za žene sadrži:

 • Suvi ekstrakt semena guarane – min. 22% kofeina (11,7 gr)
 • Suvi ekstrakt korena make (4,2 gr)
 • Vitamin B6 (0,14 gr)
  i druge pomoćne supstance

PAKOVANJE
Zapremina jedne bočice je 20ml.

Naš preparat je namenjen ženama koje nisu zadovoljne svojim polnim odnosima, ali i muškarcima koji žele svojoj partnerki da pruže višestruke vrhunce.

Pređimo odmah na stvar. Nemate želju za seksom?! Retko doživite vrhunac? U tom slučaju, naše kapi za stimulaciju su ono što vam treba. One nemaju miris, ukus i boju i zbog toga se lako mogu kombinovati sa bilo kojim pićem. Sigurni smo da ćete nakon primene oboje biti zadovolj(e)ni!

Drage dame, postajete spremne za odnos u roku od sat vremena. Za to vreme naše kapi za stimulaciju žena povećavaju žensku osetljivost prirodnim putem. Nikada više nećete morati da odglumite vrhunac. Konačno ćete moći da uživate i osetitite sve čari pravog odnosa, osetićete neverovatno zadovoljstvo u osetljivim delovima vašeg tela i povećaće se prirodna lubrikacija.

Korišćenjem preparata Španska Mušica povećava se protok krvi u mestima gde se odigrava „akcija“, a samim tim se pojačavaju i osećaji. Sve navedeno možete dobiti ili bolje da kažemo osetiti, bez odlaska kod lekara i propisivanja sintetičkih lekova. Korišćenjem našeg potpuno prirodnog i odobrenog preparata Španska Mušica – kapi za stimulaciju žena, užitak je zagarantovan, a vaše zdravlje bezbedno.

SPANISH FLY (ŠPANSKA MUSICA) kapi za stimulaciju žena sadrže pažljivo odabrane supstance biljnog porekla, koje su selektivni, reverzibilni inhibitori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP) – specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5). Fiziološko dejstvo ovog jedinstvenog preparata nastaje tako što se usled seksualne stimulacije iz corpus cavernusum-a vagine oslobađa azot monoksid (NO) koji aktivira enzim gvanilat ciklazu, ključni enzim u sintezi cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP). Ciklicni GMP zatim snažno relaksira glatke mišiće corpus cavernusum-a vagine, povećavajući na taj način dotok krvi u vaginalni deo i na taj nacin ispoljava svoje dejstvo. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za Šfarmakološko dejstvo SPANISH FLY (SPANSKA MUSICA) – kapi za stimulaciju žena.

Znaci koji ukazuju na to da imate nisku želju za odnosom i kako sve to može da utiče na vaše zdravlje:

 • Odsustvo ili smanjen libido kod žena često veoma negativno utiče na kvalitet veze sa partnerom i samim tim dolazi do povećanja stresa.
 • Imate problem sa dostizanjem vrhunca i nezadovoljni ste vašim ljubavnim životom. Dokazano je da 60% žena nikada nije doživelo vrhunac.
 • Uzrok može biti mala prokrvljenost na mestima gde je ona potrebna tokom odnosa, a samim tim dolazi i do neosteljivosti na partnerovu stimulaciju.
 • Smanjena vlažnost koja otežava odnos i smanjuje želju za bilo kakvom „akcijom.“
  Ukoliko ste se pronašli u bilo kom od prethodnih nabrajanja, naš proizvod španska mušica-kapi za stimulaciju žena, je definitivno pravi izbor za vas! Verujemo da ćete biti zadovolj(e)ni nakon korišćenja kapi za stimulaciju.

NEŽELJENA DEJSTVA
SPANISH FLY kapi su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uožene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Zatvorenu bočicu čuvati na tamnom i suvom mestu na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com