Španska mušica (Gold Spanish Fly)

Početak dejstva nakon uzimanja: 1h

Dužina trajanja dejstva: do 12h

Način primene i konzumiranja: Španska mušica je namenjena za oralnu primenu, odnosno potrebno je sipati 15-20 kapi u bilo koje bezalkoholno piće i popiti 1 sat pre aktivnosti. Jedna kutijica zadovoljava 2-3 konzumiranja. Preporučena doza španske mušice je 15-20 kapi dnevno 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj doza u toku jednog dana je 30-40 kapi. Preporučuje se redovna upotreba španske mušice tokom jednog meseca, kako bi dejstvo preparata bilo što bolje.

SASTAV

Sastoji od Guarane i Gigembre, odnosno od sastojaka koji su u potpunosti na biljnoj bazi.

PAKOVANJE

Jedno pakovanje sadrži 5ml španske mušice u tečnom stanju.

Spanish Gold Fly – prirodni preparat posebno namenjen ženama, koristi se za dodatnu seksualnu stimulaciju. Španska musica nema direktno relaksantno dejstvo, već potencira relaksantno dejstvo, prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakolosko dejstvo španske mušice i njenu uspešnu primenu i uspešne efekte.

NEŽELJENA DEJSTVA:

Španska mušica je napravljena u potpunosti od prirodnih biljnih sastojaka i neželjena dejstva ili nus-pojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Zatvorenu bočicu španske mušice čuvati na suvom i tamnom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili na e-mail adresu: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com