Sextreme Red Force

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 – 50 minuta


Dužina trajanja dejstva: 5 – 10h


Način primene i konzumiranja: Tablete se konzumiraju uz malo vode na prazan stomak 30-50 minuta pre seksa. Samo jedna tableta (150 mg sildenafil citrata) je dovoljna za efekte 5-10h. Preporučuje se da uzmete jednu tabletu na dan (24h). Izbegavajte alkoholna pića, masnu hranu i obilne obroke, da ne bi došlo do neželjenih dejstava.


SASTAV
Sextreme Red Force sadrži veću dozu sastojka sildenafil citrata, koji preko hemijskih inhibicija utiče na bolju cirkulaciju krvi u penis. Ovaj lek za potenciju ima više sildenafil citrata (150 mg) od Viagre i Kamagre (100 mg). Zato ima jača dejstva i pospešuje potenciju bez nuspojava. Ako vam raniji lekovi za erekciju nisu pomogli, vreme je da probate najjači i najbolji lek, proizveden u indijskoj farmaceutskoj kompaniji Shree Venkatesh.

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 10 tableta.

Sextreme Red Force je preparat sa 50% više sildenafil citrata od Viagre i Kamagre. Dejstva možete da osetite već nakon 30 minuta posle konzumiranja tablete. Sextreme Red Force ima aktivni sastojak sildenafil citrat, koji pospešuje protok krvi u polni organ, čineći ga tvrdim i čvrstim na duže vreme. Nemate problem sa preranom ejakulacijom, niti sa slabom potencijom, zato što se inhibiraju hormoni koji odvode krv iz penisa. Dejstva leka su dugotrajna, možete da uživate u višesatnim kvalitetnim seksualnim aktivnostima.
Sextreme Red Force nije afrodizijak! Da bi ispoljio dejstva, treba vam seksualna stimulacija od partnerke. Nećete dobiti erekciju na neželjenim mestima u pogrešnom trenutku.

NEŽELJENA DEJSTVA
Neželjena dejstva su sledeća: glavobolja, crvenilo na licu, vrtoglavica, stomačne tegobe, povišen krvni pritisak, zamućenost vida i zapušenost nosa. Unos veće količine tečnosti uklanja nuspojave.

Sextreme Red Force 150 mg ne bi smeli da koriste ljudi sa:
• Kardiovaskularnim oboljenjima
• Hipertenzijom (povišeni pritisak)
• Preosetljivošću na Sildenafil citrate
• Ozbiljnim oštećenjima jetre i bubrega
• Prethodnom istorijom srčanih udara

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com