Sextreme Power

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 minuta

Dužina trajanja dejstva: 4 – 6h

Način primene i konzumiranja: Tabletu popiti sa čašom vode 30 minuta do 1 h pre seksualnog odnosa. Ne uzimajte više od jedne tablete na dan.

Napomena: Alkohol, obilna i masna hrana smanjuju efekat.

SASTAV
Jedna Sextreme Power tableta sadrži 100mg Sildenafil citrate + 60mg Dapoxetin

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 10 tableta.

Sextreme Power je novi oblik kombinovanog lečenja za erektilnu disfunkciju i prevremenu ejakulaciju. Sadržeći aktivne sastojke sildenafil citrat i dapoxetin, pacijenti mogu da dožive čvrstu i jaku erekciju kao i da otkone problem prerane ejakulacije, odnosno imaju duži seksualni odnos. Dapoxetin je klinički testiran i odobren u mnogim zemljama za lečenje preuranjene ejakulacije i omogućava duži odnos.

Sextreme Power je lek 2 u 1 koji je efikasan, dobro se podnosi i siguran za lečenje erektilne disfunkcije i preuranjene ejakulacije. Dapoxetin deluje tako što inhibira transporter serotonina i kao posledica toga promoviše odlaganja ejakulacije. Dobra stvar u vezi sa Dapoxetinom je ta što je prvobitmo stvoren kao antidepresiv, što će se odraziti na raspoloženje korisnika.

NEŽELJENA DEJSTVA
Sextreme Power kao i ostali preparati, može izazvati nuspojave. Sextreme Power nije pogodan za muškarce sa srčanim i kardiovaskularnim bolestima, i bolestima krvnog pritiska i depresije.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili na e-mail adresu: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com