Preporuči i zaradi

Svakog našeg kupca arhiviramo. Ukoliko ste već kupovali kod nas i imate nekoga da nam preporučite ko će biti naš redovan kupac kao što ste i VI, Kamagra Beograd će Vas nagraditi za svakog novog kupca kojeg nam Vi preporučite.

Kada kupac kojeg ste nam Vi preporučili potroši sve ukupno 4000 din na naše proizvode, Kamagra Beograd će Vam dati na poklon bilo koji proizvod u vrednosti od 1000 din ili ukoliko je Vaša kupovina preko 1000 din, umanjićemo Vam iznos za plaćanje za 1000 din kao nagradu i u znak zahvalnosti za to što ste nas uputili na novog kupca koji će takođe kupovati proizvode kod nas, (ukoliko je prva kupovina manja od 4000 din, onda se sabiraju sve kupovine do iznosa od 4000 din) i tako isto za svakog sledećeg novog kupca

Novog kupca nam možete preporučiti na bilo koji od sledeća dva načina:

  1. Tako što ćete nas Vi, kao naš postojeći kupac, kontaktirati i dati kontakt podatke od novog kupca koji je zainteresovan za neki od naših proizvoda, kako bismo mogli da ga kontaktiramo i pružimo više informacija u vezi proizvoda, i odgovorimo na sva njegova pitanja.
  2. Tako što je potrebno da, kada nas novi kupac kontaktira, naglasi da se javlja na preporuku već postojećeg našeg kupca, i da nam da bilo koji podatak od postojećeg kupca (ime ili broj telefona)