Penis XXL krema 50ml

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 minuta

Način primene i konzumiranja: Preporučuje se da se koristi svakodnevno, a ako želite još bolji efekat pola sata pred odnos. Krema se nanese na telo penisa i dobro utrlja, bezbedna je za korišćenje kondoma.

SASTAV

Ekstrakt Ginka Biloba, ulje Jojobe, vitamin E

PAKOVANJE
Penis XXL krema se može nabaviti u tri pakovanja: manjem pakovanju u tubi od 50ml, srednjem pakovanju u tubi od 80ml, i većem pakovanju u tubi od 200ml.

Penis XXL krema je efikasna krema koja deluje u tri smera odjednom: jača erekciju, povećava elastičnost penisa i povećanja njegovu veličinu. Ulje Jojobe i vitamin E neguju kožu penisa, hrane je i vlaže, dok ekstrakt prirodnog Ginka znatno pojačava dotok krvi u penis.

Penis XXL krema je najprodavanija krema za muškarce za jačanje erekcije. Proizvedena je u Nemačkoj, krema sadrži aktivne sastojke koji utiču na pojačanu cirkulaciju krvi u penisu dajući Vam jaču erekciju. Krema takođe sadrži hranljive sastojke za telo i kožu koji pozitivno utiču na penis. Pozitivan efekat ove kreme ukloniće probleme koji mogu nastati prilikom korišćenja vakum pumpe. Penis XXL kremu preporučujemo svima koji žele da postignu jaču erekciju, kao i muškarcima koji rade vežbe za povećanje penisa. 

NEŽELJENA DEJSTVA
Penis XXL krema je napravljena u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com