Peineili maramice

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 minuta

Način primene i konzumiranja: Peineili maramicu isključivo spolja blago utrljati na polni organ 5 minuta pre seksualnog odnosa. Peineili maramice su kompatibilne  za upotrebu sa svim vrstama kondoma. Preporučuje se kontinuirana upotreba.

SASTAV
Peineili maramice sadrže pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom, koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mestu primene (polni organ). 

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 12 maramica.

Jedinstveni inovativni proizvod- maramica za odlaganje ejakulacije. Pomoću njih možete poboljšati Vaš seksualni život. Peineili maramicu uvek možete nositi sa sobom, lagodna je i udobna za korišćenje u svakom momentu! Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprečava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima.

NEŽELJENA DEJSTVA

Peineili maramice su napravljene u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Peineili maramice čuvati na tamnom i suvom mestu na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili na e-mail adresu: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com