Max Man

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 minuta

Dužina trajanja dejstva: do 8h

Način primene i konzumiranja: Dnevna preporučena doza je 1 narandžasta + 1 crna tableta koje se piju zajedno 30 min pre odnosa na što prazniji stomak, jer u protivnom njegovo dejstvo može biti umanjeno ili potpuno izostati. Max Man tablete nikako nemojte žvakati, odnosno lomiti tabletu pre gutanja, jer to smanjuje delovanje proizvoda.
Za najbolje rezultate preporučuje se svakodnevno uzimanje tableta na ovaj način u periodu od 8 do 12 nedelja, nakon čega sledi pauza. Ukoliko preskočite jednu dnevnu dozu, ne uzimajte duplu dozu sledeći dan, već samo nastavite normalno da konzumirate, po propisanom uputstvu.

SASTAV
Max man tablete sadrže: Epimedium saggitatum, avena sateva, piljevina, ekstrakt guarane, L-taurin, tribulus terrestris, gingseng mešavina, maka, L-arginnie,Niacin, Macuna pruriens, polipadium vulgare, rhodila rosea, muira puama. Mešavina prirodnih esencija bilja BEZ hemijskih dodataka!

PAKOVANJE
Jedno pakovanje sadrži 12 narandžastih i 12 crnih tableta.
Max Man tablete su 100% sigurne i napravljene od prirodnih sastojaka koji služe za potenciju i za povećanje penisa u dužini i obimu. Max Men tablete deluju putem specijalne formule na krvne sudove u polnom organu usled čega dolazi do širenja i stvaranja jake erekcije, zbog istog dejstva dolazi do rasta penisa, posto se raširenost krvnih sudova ne vraća u staro stanje.
Što se rasta tiče naravno ne treba očekivati čudesa za rast u dužinu, ovaj medikament nije čudesni napitak koji će Vam pomoći da Vaš penis poraste za 50%, jer može da poraste do maksimalno 20% ali je realno očekivati od 10 do 15%. Slično je i sa obimom, međutim kada dodate dužini i obim to i nije tako malo u svakom slučaju slučaju je primetno, i bez ikakvih merenja, da je došlo do uvećanja penisa.
Duži, obimniji i puniji penis, snažniji, intenzivniji i dugotrajniji seks, duža i jača erekcija, snaga i čvrstina– sve ovo možete postići upotrebom fantastičnog Max Man New sredstva za seksulanu stimulaciju muškaraca. Dok god konzumirate Max Man New preparat nećete imati nikakvih problema sa potencijom, uvećanje Vašeg penisa biće konstanto. Pored toga, kao potpuno prirodno sredstvo, napravljeno kombinacijom prirodnih esencija raznog bilja, bez ikakvih hemijskih supstanci u svom sastavu, Max Man New je potpuno bezbedan za upotrebu i ne izaziva nikakve nus pojave.
Trenutno postoji veliki broj lekova koji imaju sličnu namenu, ali koji nisu bazirani isključivo na prirodnim komponentama. Komercijalna upotreba je dovela do razvijanja mnogih lekova koji si etiketirani kao „čudesni proizvodi“ koji leče iste probleme ali koji imaju veštačke odnosno neprirodne sastojke koji mogu tokom vremena da nanesu štetu organizmu ili da izazovu nuspojave i kontraindikacije.
Naučnici su dokazali da postoji više različitih načina na koje Max Man može da deluje :
• Podsticanje rasta mišićnog tkiva penisa
• Postizanje snažne i dugotrajne erekcije
• Podstiče protok krvotoka kroz penis
• Daje dugotrajan i kvalitetan seksualni odnos
• Poboljšava libido
Max Men je jedan od najkvalitetnijih preparata za potenciju i rast penisa. Ali kao što svi znamo ni jedna tableta ne deluje na sve ljude jednako tako da u slučaju da ne postignete željene rezultate toplo Vam preporučujemo da koristite Biljni Cialis jer kome nije delovao jedan preparat drugi preparat je završio posao.

NEŽELJENA DEJSTVA
Oralna primena Max Man tableta neće ostaviti nikakav negativni efekat. Bez rumenila, ubrzanog rada srca, osećaja mučnine i glavobolje. Max Man nema uticaj na srčana oboljenja, visok pritisak i dijabetes.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.
Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.
Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju (5 godina)
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili e-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com