Max Erect gel

Preporučuje se srčanim bolesnicima, osobama sa povišenim krvnim pritiskom, dijabetičarima, itd.
Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije:
17284/2020 od 15.09.2020.
Distributer i nosilac dozvole upisa u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije:
PP Products Internacional d.o.o.
Proizvodi: Bilje Borča d.o.o.
Pakuje: S.Z.T.R. Medomiks

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 min

Dužina trajanja dejstva: 4 – 6h

Način primene i konzumiranja: 1 kesica dnevno- celokupan sadržaj oralnog gela iz kesice popiti 30 minuta pre seksualne aktivnosti.

SASTAV
Jedna kesica MAX ERECT (ORAL JELLY FOR MEN) sadrži sledeće sastojke:

 • L-arginin (500 mg)
 • Suvi ekstrakt kore ploda nara – 40% elaginske kiseline (82,5 mg – 33 mg)
 • Suvi ekstrakt korena make – 50:1 (70 mg)
 • Cink (10 mg)
  i druge pomoćne supstance (MED) do 7 gr.
  Maka poboljšava seksualnu funkciju.
  Cink doprinosi održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi i normalnoj plodnosti i reprodukciji.

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 10 kesica gela

MAX ERECT je oralni gel na prirodnoj bazi koji će vam pomoći da lakše i brže postignete i održite erekciju. Svesni koliko je performans svakom muškarcu važan kreirali smo preparat koji će vam pomoći da više ne morate da brinete pre nego što se svetla ugase – znaćete da ste uz MAX ERECT UVEK spremni za AKCIJU.
MAX ERECT (ORAL JELLY FOR MEN) – oralni gel na bazi meda sa ukusom pomorandže sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla, koje su selektivni, reverzibilni inhibitori ciklične gvanozin monofosfat (cGMP)-specifične fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5).
Fiziološko dejstvo ovog izvanrednog preparata nastaje tako što se usled seksualne stimuiacije iz corpus cavernusuma penisa oslobađa azot monoksid (NO) koji aktivira enzim gvanilat ciklazu, ključni enzim u sintezi cikličnog gvanozin monofosfata (cGMP). Ciklicni GMP zatim snažno relaksira glatke mišiće corpus cavernusuma penisa, povećavajući na taj način dotok krvi u abdomenalni deo tela i na taj nacin ispoljava svoje dejstvo. Prema tome, seksualna stimulacija je uslov za farmakolosko dejstvo MAX ERECT (ORALJELLY FOR MEN).

Max erect gel je namenjen svim muškarcima koji:

 • imaju poteškoća sa postizanjem erekcije
 • imaju poteškoća sa održavanjem erekcije
 • imaju problem sa prostatom
 • zbog stresa ne mogu da postignu i održe erekciju
 • zbog straha i anksioznosti od performansa ne mogu da postignu i održe erekciju

Dešava se da muškarci teže postižu i održavaju erekciju zbog straha od samog „nastupa“, brinu šta će partner misliti, zbog stresa ili se jednostavno nekad dešava da vam nije dan. I to je u redu, ali zbog svega toga ne mora da ispašta i vaš seksualni život.

Kao što i sami dobro znate, penis često deluje kao zaseban entitet, nekad se pojavljuje nepozvan, a nekad jednostavno „ne sarađuje“ i to baš onda kada vam je najpotrebniji. Ako vam ovo poslednje zvuči poznato, znajte da niste sami i da se ne dešava samo vama.

Istraživanja su pokazala da više od 43% muškaraca starijih od 18 pa sve do 60 godina kažu da su u nekom trenutku imali poteškoća kada je postizanje erekcije u pitanju. Najviše potvrdnih odgovora se našlo kod mušaraca 35+ godina, a svaki drugi je priznao da mu je često teško da postigne i održi erekciju. Posebno je namenjen starijim muškarcima koji iz zdravstvenih razloga imaju problem sa postizanjem i održanjem erekcije.

Dakle, ako ste se pronašli u ovim redovima i statistici, MAX ERECT je pravi izbor za vas.

NEŽELJENA DEJSTVA
MAX ERECT (ORAL JELLY FOR MEN) – premium inovativni preparat za potenciju muškarca je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Zatvorenu kesicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti. Čuvati van domašaja dece..

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com