Macun med

Ovaj proizvod je univerzalan, mogu ga koristiti i muškarci i žene.

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 – 40 minuta

Dužina trajanja dejstva: do 24h

Način primene i konzumiranja: Macun med se konzumira oralnim putem. Pre uzimanja sadržaj promešati temeljno. Preporučena doza za oba pola jeste jedna kafena kašičica, 30 minuta pre samog seksualnog odnosa. Nemojte uzimati med sa metalnom kafenom kašičicom, već sa drvenom ili plastičnom kafenom kašičicom.

U suštini je nemoguće preterati sa lekom, odnosno zloupotrebiti isti te tako izazvati predoziranje, ali se svakako ne preporučuje konzumiranje u prekomernim količinama. Jedna doza na 24h će sasvim biti dovoljna da postignete maksimalan užitak sa Vašim partnerom.

SASTAV 

Cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, ekstrakt biljke epimedium, mahuna rogača u prahu, ovas u prahu, koren đumbira u prahu, Rizom Galange u prahu, cimet u prahu, koren Make u prahu, koren američkog Žen-šena, list koprive, koren sibirskog Žen-šena u prahu, suvi ekstrakt lista Ginka, suvi ekstrakt korena azijskog Žen-šena, seme bundeve u prahu, Seme Kole u prahu, matični mleč. Med za potenciju NE sadrži nikakve hemijske susptance.

PAKOVANJE

Macun med se može nabaviti u dva pakovanja: manjem pakovanju od 43gr i većem pakovanju od 240gr.

Turski med je jedinstveni prirodni preparat za potenciju koji je veoma efikasan i ima proverenu sigurnost po pitanju zdravlja. Macun med je prirodni lek za potenciju star više stotina godina. Ne sadrži hemijske supstance, nastao je mešanjem meda i lekovitog bilja. Njegov sastav ima moćno lekovito dejstvo na potenciju muškaraca. Macun med je biljni lek koji se kupuje legalno bez recepta i ima dugotrajan efekat na potenciju.

Turski med je veoma delotvoran preparat koji neće proizvesti nikakve nuspojave, bez obzira na količinu proizvoda koju unesete u sebe.

Kako Macun med mogu koristiti i muškarci i žene, ispod su navedeni benefiti koje dobijate prilikom konzumacije istog.

MUŠKARCI:

 • Jaka i dugotrajna erekcija
 • Povećan broj spermatozoida
 • Povećava nivo samopouzdanja
 • Jači libido i seksualna moć.

ŽENE:

 • Pojačana želja za seksom
 • Umanjivanje osećaja straha i nesigurnosti
 • Umanjuje lučenje sluzi
 • Jače lučenje estrogena
 • Sprečava vaginalno sušenje
 • Pojačava lučenje vaginalnog sekreta, neophodnog za kvalitetan seks.


NEŽELJENA DEJSTVA 

Proizvod je 100% prirodan i potpuno bezbedan te neće izazvati nikakve probleme prilikom konzumacije, niti može izazvati nuspojave ili bilo kakve negativne posledice po Vaš organizam.

Takođe, isti je odobren od strane Ministarstva Zdravlja Republike Srbije. Macun med je  ispitan na Farmaceutskom Fakultetu u Agenciji za lekove.

Sada mozete uživati

 • Povećan seksualni nagon
 • Duži seks – bukvalno dok imate kondicije
 • Nema prerane ejakulacije
 • Neka bude srećna u krevetu
 • Produženo trajanje erekcije
 • Smanjen strah i strepnja
 • Biti opušteniji
 • Poboljšano zadovoljstvo
 • Maksimiziran libido
 • Povećava seksualno uzbuđenje
 • Jači orgazam
 • Sposobnost za seksom nakon orgazma
 • Jači nadražaj
 • Povećano samopouzdanje u krevetu
 • I još mnogo toga…

VIŠE INFORMACIJA O SVAKOM SASTOJKU MACUN MEDA

Epimedium

Epimedium poznata je dugi niz godina, kao jedan od najmoćnijih biljnih afrodizijaka Sadrži ikarrin, koji opušta mišiće povećavajući nivo azot oksida i samim tim povećava protok krvi u polne organe kao libido i seksualnu želju. Kod muškaraca, Epimedium se može koristiti u slučajevima erektilne disfunkcije sa tako neverovatnim rezultatima kao široko poznata plava pilula. Kod žena,Epimedium se već dugi niz godina koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao tretman za menopauzu, jer povećava nivo estrogena i estradiola. Pored toga povećava protok krvi u vagini i klitorisu i stoga ih čini više osetljiv, dovodeći seksualno zadovoljstvo u svoj vrhunac.

Maca

Maca, poznata i kao peruanski zensen, je lekovita biljka sa odličnim afrodizijačkim svojstvima. Zaista, drevna civilizacija Inka je smatrala maka svetom biljkom i koristila je za povećanje plodnosti i muškosti. Specifičnije njegove osobine su navedene u nastavku:
– Veoma snažan afrodizijak i za muškarce i za žene
– Povećava libido i seksualnu želju
– Povećava plodnost kod žena i muževnost kod muškaraca
– Funkcionalno podržava u slučajevima seksualnog neuspeha i erektilne disfunkcije

Tribulus Terrestris

Tribulus (Tribulus Terrestris) je moćan medicinski lek koji povećava libido. Funkcioniše podržavajuće za celo telo štiteći kardiovaskularni sistem i potpomaže izradi mišića tokom treninga. Široko se konzumira od strane sportista, najčešće u obliku dodatka ishrani. U kombinaciji sa Maca i Ginseng, to smanjuje erektilnu disfunkciju i istovremeno povećava plodnost kod muškaraca,dok povećava koncentraciju hormona kod žena i povećava libido.

Cola Vera

Cola Vera (kola orah) sadrži kofein, teobromin, tanine i antocijanin. To može stimulisati centralni nervni sistem i generalno celo telo povećana budnost. Uglavnom se koristi kao prirodni antidepresiv, dok se prikazuju dobri rezultati u slučajevima dijareje i dizenterije.

Ginkgo Biloba

Kod muškaraca Ginkgo biloba funkcioniše kao prirodni afrodizijak, uglavnom poboljšavajući krvnu cirkulaciju. Zaista, neke supstance sadržane u Ginkgo Bilobi imaju proreda utiče na krv i dodatno poboljšava tonus mišića u zidovima krvnih sudova. Poboljšanje cirkulacije krvi u svakom glavnom organu, a posebno u srcu i mozgu. Kod muškaraca, ali ne i najmanje važno, Ginkgo Biloba ublažava stres i opušta celo telo.

Lesser Galangal

Lesser Galangal (Alpinia officinarum) pripada istoj kategoriji kao đumbir i tradicionalno se koristi u kineskoj i indijskoj medicini i gastronomiji. Pomaže varenje i deluje kao sredstvo za odvraćanje od mučnine. Pored toga, povećava telesnu temperaturu pomaže cirkulaciju krvi, što dovodi do visokog seksualnog performansa.

Mulberry molasses

Mulberri melasa pokazuje širok spektar korisnih svojstava za ljudsko telo. Tačnije, pomaže u borbi protiv dijabetesa, kao i kod gojaznosti promoviše pravilno funkcionisanje prostate i poboljšava seksualno zdravlje. I ženama pruža olakšanje kod problema vezanih za menstruaciju. Prema istraživanjima, ublažava glavobolje i smanjuje stres. Poslednje, ali ne najmanje važno, jača imuni sistem, održavajući nivoe hemoglobina i promovisanjem rasta novih ćelija…  

Pčelin polen

Pčelin polen je bogat izvor proteina, jer se sastoji od skoro 40% proteina. Generalno, pčelin polen obuhvata skoro sve hranljive materije potrebne ljudskom telu on je okarakterisan kao super hrana. Pored toga, pčelin polen je 100% prirodan sastojak koji se ne može sintetisati u laboratoriji.  

Matični mleč

Matični mleč jedan je od najlekovitijih pčelinih proizvoda. Njegova lekovitost pomaže kod mnogih bolesti, a nutricionisti ga smatraju najsavršenijom namirnicom na svetu. On leči, hrani i revitalizuje telo. Matični mleč je poznat od davnina – dragocen i redak, čuvao se kao tajna lepote plemkinja. Kinezi i Rusi već odavno istražuju delovanje matičnog mleča i do sad su otkrili mnogo čudesnih svojstava ovog prirodnog leka. Pored toga, ona je moćan afrodizijak jer promoviše cirkulaciju krvi i seksualni nagon kod muškaraca i žena..

Ženšen

Ženšen je jedan od najboljih prirodnih afrodizijaka. Dugi niz godina, ženšen se koristi za eskalaciju seksualne želje i poboljšanje seksualne izvedbe. Prema istraživanjima, ženšen podstiče mušku erekciju, jer povećava cirkulaciju krvi u muške genitalije. Zbog toga se može koristiti u slučajevima erektilne disfunkcije sa neuporedivim rezultatima. Još jedna izuzetna osobina ženšena je povećanje spermatozoida i kao rezultat promovisanja muške plodnosti. Ipak, dokazano je da utiče i povećava libido i kod žena. Kombinacija od tri vrste ženšena (Panak ginseng, Eleutherococcus senticosus, Panakkuinkuefolius) stvara ultimativni afrodizijak  

Đumbir

Đumbir je koren biljke koja se koristi kao začin više od 5.000 godina. Konzumiranje se preporučuje kao biljni lek jer rešava veliki broj problema kao što su probavne smetnje, gubitak energije i razne infekcije. U isto vremena, on pokazuje afrodizijačka svojstva i za muškarce i za žene i promoviše dobrobit tela.  

Kopriva

Kopriva je nadaleko poznata biljka, uglavnom zbog svojih lekovitih svojstava. Konkretno, jeste bogata kalcijumom i kalijumom koji značajno doprinose zdravlju kostiju i upravljanje krvnim pritiskom. Ona takođe sadrži vitamin C i K, i stoga podstiče apsorpciju gvožđa i stimuliše nervni sistem. Osim toga, pokazuje antimikrobno, antiinflamatorno i antireumatsko dejstvo. Kod žena, konzumacija koprive je jedan od najboljih prirodnih načina za lečenje širokog spektra ginekoloških problema.  

Bundeva

Bundeva funkcioniše podržavajuće u slučajevima urinarnih infekcija i uglavnom u slučajevima infekcija vezanih za želudac i creva. To pokazuje diuretička svojstva i podmlađuje kožu.  

Vanilla

Vanila je prirodni afrodizijak, koji se ističe svojim slatkim ukusom, kao i svojim senzualnim mirisom. Konzumacija vanile je veoma korisna jer deluje na centralni nervni sistem i bori se protiv debiliteta seksa. Štaviše, vanila omekšava emocionalnu napetost, dovodi do euforije i smanjuje stres koji promoviše seksualne funkcije i povećava libido i uživanje.

Zob

Zob (Avena sativa) pokazuje antidepresivna, nutritivna, emocijonalna i lekovita svojstva. Široko se koristi za obnavljanje i negovanje nervnog sistema i posebno u slučajevima depresije. Istovremeno, povećava proizvodnju estrogena koji stimulišu seksualnu želju.

Cvetni med

Cvetni med je vrsta meda visoke nutritivne vrednosti, uglavnom on sadrži širok spektar različitih supstanci (kalcijum, magnezijum, cink, gvožđe, Bakar itd.). Cvetovi daju prijatan miris, a obogaćuju ga supstance koje podižu seksualni nagon. Zaista, cvetni med sadrži bor, koji metaboliše estrogene.

Cimet

Cimet se pokazuje kroz dugu istoriju kao lek, jer se koristi više od 5000 godina u Aiurvedskoj medicini (Indija) i tradicionalnoj kineskoj medicini. Posebno, ona pokazuje iznenađujuće osobine u gastrointestinalnim problemima, zato sto hrani celo telo. Istovremeno, ima afrodizijačka svojstva eterično ulje bogato cinamičnim aldehidom. Kod muškaraca inhibira seksualni zamor i stimuliše seksualni nagon i kod muškaraca i kod žena. Poslednje, ali ne i najmanje važno, promoviše pravilno funkcionisanje ženskog reproduktivnog sistema.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili na e-mail adresu: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com