Lovegra gel

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 do 60 minuta (posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije ne preporućuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja gela)

Dužina trajanja dejstva: 4 – 6h

Način primene i konzumiranja: Kesice su namenjene za oralnu primenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode, razmuti se i popije odjednom a može se popiti i direktno iz kesice. Nemojte uzimati više od jedne kesice dnevno.

SASTAV
Jedna kesica Lovegra gel preparata sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata i druge dodatne elemente: mikrostalna celuloza, magnezijumski stearate i dr

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 7 kesica gela

Lovegra gel preparat za potenciju utiče na povećan dotok krvi u ženske seksualne organe, povećavajući im osetljivost, prokrvljenost i vlažnost, time se lakše postiže snažan orgazam.
Lovegra gel preparat puni krvlju klitoris i vlaži vaginu i tada žene veoma lako doživljavaju snažne orgazme. Uz korišćenje Lovegra gela ćete doživeti maksimalno seksualno uzbuđenje, bićete spremni za vaginalni prodor sa malo ili nimalo predigre, i osetićete potpuno zadovoljstvo nakon prodora.

NEŽELJENA DEJSTVA
Podnošljivost Lovegra gel preparata je dobra, nuzpojave su prolazne i blage do umerene. Najčešće nuspojave su: prolazna glavobolja, crvenilo, vrtoglavica i eventualno promena vida.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com