Kamagra šumeće tablete

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 minuta

Dužina trajanja dejstva: 6 – 8h

Način primene i konzumiranja: Jedna šumeća tableta se rastvara u 100ml vode, i popije odjednom. Može se uzeti i pola tablete ,a najbolje efekte pokazuje kada se uzima pre jela na prazan stomak. Nemojte uzimati više od jedne šumeće tablete dnevno.

SASTAV
Jedna tableta Kamagre šumeće sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata.

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 7 šumećih tableta.

Kamagra šumeće tablete povoljno deluju na protok krvi u polnom organu muškarca i izazivaju maksimalnu ispunjenost krvlju. Sildenafil citrat kao aktivna supstanca Šumeće Kamagre tableta za potenciju deluje tako što se vezuje za specifične receptore na krvnim sudovima polnog organa i dovodi do njihove bolje prokrvljenosti blago šireći krvne sudove penisa. Usled širenja krvnih sudova -vazodilatacije dotok krvi u krvne sudove penisa je veći, erekcija jača i duže traje. 

Dejstvo šumećih tableta za potenciju zavisi od stanja krvnih sudova penisa tj. kakva je njihova elastičnost- a to zavisi i od toga da li je korisnik pušač, da li konzumira alkohol i kako se hrani. 

NEŽELJENA DEJSTVA
Podnošjivost leka je dobra. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Osim toga, opisane su i sporadićne promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid).

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju (5 godina).
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili na e-mail adresu: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com