Kamagra Gold

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 do 60 minuta

Napomena: Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja leka.

Dužina trajanja dejstva: 4 – 6h

Način primene i konzumiranja: Preparat se koristi tako što se jedna tableta proguta sa malom količinom bilo koje tečnosti, sa vodom, ili nekim bezalkoholnim pićem. Tabletu treba uzeti 30 do 60 minuta pre seksualnih aktivnosti. Tabletu nikako nemojte žvakati, već je progutajte celu. Nemojte uzimati više od jedne tablete dnevno.

SASTAV
Jedna film tableta sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i dr.).

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 4 tablete.

Ove tablete su za muškarce koji svoj život žele da podignu na najviši nivo! Ono što ste oduvek želeli od sada u ponudi i na našem sajtu. Kamagra gold tablete, svojim visoko efikasnim i višestranim dejstvom zadovoljiće čak i one najzahtevnije muškarce. Tablete ne izazivaju erekciju ako niste seksualno uzbuđeni, samim tim korišćenjem ovog leka korisnici su sasvim zaštićeni od neprijatnih situacija, obzirom da neće doći do erekcije u neželjenom trenutku i na nezgodnom mestu odnosno ukoliko dođe do neplaniranog odlaganja seksa. Uslov da ovaj preparat izazove erekciju je seksualna stimulacija konzumenta, pa sve dok nema seksualnog nadražaja, tableta neće početi da deluje.

Preporučena dnevna doza je jedna tableta Kamagra gold preparata za potenciju. Bez obzira na to što je slobodna koncentracija sildenafil citrata u plazmi odraslih osoba veća i do 40% u odnosu na njegovu koncetraciju u organizmu zdravih i mladih osoba, incidenca neželjenih efekata koje izaziva ovaj preparat nije povećana.

NEŽELJENA DEJSTVA
Podnošjivost leka je dobra. Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umereno izražena. Njihova incidenca zavisi od doze sildenafila, incidenca raste sa povećanjem doze. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvencu. U kliničkim studijama, dispepsija (12%) i promene vida (11%) bile su češće posle primene većih doza (>200mg- dve ili više tableta u toku jednog dana).

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili na e-mail adresu: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com