Kamagra gel

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 do 60 minuta

Napomena: Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Alkohol prolazno smanjuje sposobnost erekcije, ne preporučuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja leka.

Dužina trajanja dejstva: 4 – 6h

Način primene i konzumiranja: Kesice su namenjene za oralnu primenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode, razmuti se i popije odjednom a može se popiti i direktno iz kesice. Nemojte uzimati više od jedne kesice dnevno.

SASTAV
Jedna kesica sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i pomoćne supstance (npr. mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat i dr.).

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 7 kesica.

Kamagra gel je najpoznatiji preparat koji se koristi protiv erektilne disfunkcije i koji se uzima oralno za održavanje erekcije. Preparat deluje tako što proširuje arterije tako da one mogu da dovedu više krvi u penis nego što je uobičajeno. Ovo omogućava da penis postane čvrst i erekcija može da traje i preko četiri sata.

Preporučena doza je 100 mg, 1 sat pre seksualnog odnosa (aktivnosti). lako je kod starijih muškaraca slobodna koncentracija leka u plazmi viša za oko 40 % , od odgovarajuće koncentracije leka kod mladih i zdravih dobrovoljaca (18-45 godina), učestalost neželjenih dejstava leka nije povećana. Maksimalni broj doza u toku jednog dana je jedna kesica.

Upozorenja:

Ako primetite bilo kakve promene u Vašem vidnom polju posle uzimanja leka, odmah se javite vašem doktoru. Ne biste trebali uzimati ovaj lek ukoliko imate srčana oboljenja, visok ili nizak krvni pritisak, anginu, nepravilan rad srca ili bilo kakve druge srčane smetnje.

NEŽELJENA DEJSTVA
Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Osim toga, opisane su i sporadične promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid). Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvencu.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili na e-mail adresu: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com