Hilti Gold

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 – 40 minuta

Dužina trajanja dejstva: do 10h

Način primene i konzumiranja: Potrebno je da uzmete jednu Hilti Gold kapsulu sa puno vode 40 minuta pre seksualne aktivnosti. Toplo se preporučuje da kapsulu uzimate samo dva sata nakon obroka. Proizvod treba da pijete sa vodom, a ne sa alkoholom, gaziranim i ostalim pićima.

SASTAV
Cinnamomum Sp, Ceratonla Silikua, Foeniculum Vulgare, Zingiber Officinale, Salvia Officinialis, Laurus Nubilis, Eugenia Cariophillata, Matricaria Recutita, Pimpinella Anisum.

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 2 kapsule.

Veoma je važno da muškarci mogu da zaštite svoje seksualno zdravlje i da kontinuirano povećavaju svoje performanse. Ali ovo je apsolutno nemoguće za svakog čoveka. Stoga je neophodno dobiti pomoć. U ovom trenutku jedna od najboljih pomoći mogu biti kapsule za erekciju evelle hilti. Sve što treba da uradite je da kupite evelle hilti gold kapsule. Iskoristite ih i sami se uverite kako se uzdižete u očima svoje partnerke.

NEŽELJENA DEJSTVA
Hilti Gold je preparat koji je na biljnoj bazi i neželjena dejstva ili nus-pojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.

Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili e-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com