Cobra 200 gel

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 do 40 minuta na što prazniji stomak (posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva gela. Alkohol i hrana prolazno smanjuju sposobnost erekcije ne preporućuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja gela, kao ni uzimanje hrane minimum 3h pre uzimanja gela)

Dužina trajanja dejstva: do 12h

Način primene i konzumiranja: Kesice su namenjene za oralnu primenu, jedna cela kesica ili pola kesice se rastvara u 100ml vode, razmuti se i popije odjednom a gel se može popiti i direktno iz kesice. Maksimalna doza je jedna kesica dnevno. Nova doza se može uzeti samo ako je prošlo 24 sata od uzimanja prethodne doze.

SASTAV
Jedna kesica sadrži 200 mg sildenafila

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 7 kesica gela.

Cobra 200 Gel je lek koji se koristi za lečenje teških oblika impotencije ili erektilne disfunkcije kod muškaraca. Ima isti aktivni sastojak kao i Viagra- sildenafil; međutim, dolazi kao gel za piće, a ne u obliku pilule i ima dvostruku dozu. Ova ekstra jaka verzija Viagre dolazi u tečnoj opciji sa ukusom, što olakšava uzimanje i brže deluje od tradicionalnih seksualnih pilula.

Koristeći Cobra 200 Gel, muškarci će takođe poboljšati svoje mentalno zdravlje; jer mnogi koji trpe probleme sa seksualnom disfunkcijom skloni su i depresivnim osećanjima ili problemima sa niskim samopouzdanjem. Biti u mogućnosti da ponovo dominirate u spavaćoj sobi vratiće vam iskru u život, što je veoma važno za muškarca, a podjednako važno za trajnu i ispunjenu vezu.

Cobra 200 Gel povećava sa jedne strane potenciju a sa druge strane otklanja erektilnu disfunkciju tako što povećava dotok krvi u muški polni organ tokom seksualne stimulacije. Takođe i poboljšava cirkulaciju krvi oko genitalne zone, širi zidove kapilara u penisu, povećava libido i želju za seksom.

NEŽELJENA DEJSTVA
Ako primetite bilo kakve promene u Vašem vidnom polju posle uzimanja leka, odmah se javite vašem doktoru. Ne biste trebali uzimati ovaj lek ukoliko imate srčana oboljenja, visok ili nizak krvni pritisak, anginu, nepravilan rad srca ili bilo kakve druge srčane smetnje kao i probleme sa jetrom ili sa bubregom.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com.