Cobra 120 gel

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 do 40 minuta na što prazniji stomak (posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva gela. Alkohol i hrana prolazno smanjuju sposobnost erekcije ne preporućuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja gela, kao ni uzimanje hrane minimum 3h pre uzimanja gela)

Dužina trajanja dejstva: do 12h

Način primene i konzumiranja: Kesice su namenjene za oralnu primenu, jedna kesica se rastvara u 100ml vode, razmuti se i popije odjednom a gel se može popiti i direktno iz kesice. Nemojte uzimati više od jedne kesice dnevno. Nova doza se može uzeti samo ako je prošlo 24 sata od uzimanja prethodne doze.

SASTAV
Jedna kesica sadrži 120 mg sildenafila

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 7 kesica gela.

Cobra 120mg Gel  – Vrhunski preparat za potenciju neverovatnog dejstva. Mogu ga koristiti muškarci u doba izmedju 18 i 64 god života. Cobra 120 gel preparat za potenciju se koristi za otklanjanje erektilne disfunkcije kod muškaraca. Namenjen je muškarcima koji imaju problem sa impotencijom ili slabom erekcijom, nedovoljno čvrstom erekcijom i nedovoljno dugačkom.

Kada muškarac ispolji simptome erektilne disfunkcije ili slabe potencije gubi samopouzdanje i pada u depresiju što može dovesti do različitih zdravstvenih posledica tada je najbolje da koristi Cobru 120 gel za otklanjanje muških problema.

Cobra 120 gel povećava sa jedne strane potenciju a sa druge strane otklanja erektilnu disfunkciju tako što povećava dotok krvi u muški polni organ tokom seksualne stimulacije. Takođe i poboljšava cirkulaciju krvi oko genitalne zone, širi zidove kapilara u penisu, povećava libido i želju za seksom.

NEŽELJENA DEJSTVA
Ako primetite bilo kakve promene u Vašem vidnom polju posle uzimanja leka, odmah se javite vašem doktoru. Ne biste trebali uzimati ovaj lek ukoliko imate srčana oboljenja, visok ili nizak krvni pritisak, anginu, nepravilan rad srca ili bilo kakve druge srčane smetnje kao i probleme sa jetrom ili sa bubregom.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com.