Cobra 120 crvena

Početak dejstva nakon uzimanja: 30 minuta

Dužina trajanja dejstva: do 8h

Način primene i konzumiranja: Pije se polovina (1/2) tablete i to 30 min pred odnos, efekat od pola tablete traje i do 8 sati. Maksimalna doza je jedna tableta dnevno.

SASTAV
Jedna tableta sadrži 120 mg sildenafila u obliku citrata kao i druge pomoćne supstance.

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 5 tableta.
Cobra 120 mg tablete su namenjene muškarcima koji imaju problem sa impotencijom i slabom erekcijom. Muškarci koji koriste Cobru imaju bolji i duži seksualni odnos. U odnosu na standardne Vega Sildenafil 100mg tablete, Cobra ima duži efekat trajanja. Cobra su novi proizvod renomirane firme AJANTE, poznate po Kamagra gelu.
Cobra (Kobra) tablete deluju tako što dovode do povećane prokrvljenosti i napumpanosti penisa. Istovremeno sprečava hormon, koji je odgovoran za odliv krvi iz penisa (gubitak erekcije), da deluje, tako da erekcija mnogo duže traje. Da bi Kobra – Cobra tablete delovale potrebna je seksualna uzbuđenost.
Cobra – Kobra tablete su fenomenalan proizvod za rešavanje problema impotencije, koji će Vam omogućiti da odnos traje, bez prestanka, onoliko koliko imate snage. Cobra – Kobra tableta se uzima 30-60 minuta pre seksualnog odnosa i dejstvo joj traje najmanje 8 sati. U tom periodu učiniće Vas pravom seks mašinom. I na najmanji nadražaj Vaše partnerke doživećete veoma jaku erekciju koja traje znatno duže nego obično. Cobra tablete mogu koristiti i muškarci koji nemaju nikakvih problema sa potencijom, koji žele da svoju seksualnost podignu na viši nivo. Iskustva ljudi sa Cobra tabletama su neverovatna.

UPOZORENJE
Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Korišćenje Cobra (Kobra) tablete se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju), fizičkih deformiteta penisa (kao što je Pejronijeva bolest). Ne trebate koristiti Kobra – Cobra tablete ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. U slučaju da je erekcija bolna ili traje duže od četiri sata, bez prestanka, potrebno je javiti se lekaru.

NEŽELJENA DEJSTVA
Neželjena dejstva su prolazna, a blago su do umereno izražena. Ona zavise od doze sildenafila, a incidenca raste sa povećanjem doze. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja (12,8%), crvenilo u licu (10,4%), vrtoglavica (1,2%), dispepsija (4,6%) i rinitis (1,1%). Osim toga, opisane su i sporadične promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid) (1,9%), kao i zapušenost nosa. Iako poseduje blago vazodilatatorno dejstvo, sildenafil ne menja srčanu frekvencu. Neželjena dejstva se u većoj meri otklanjaju uzimanjem veće količine tečnosti.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.
Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.
Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.
Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili na e-mail adresu: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com