Clitoris

Početak dejstva nakon uzimanja: 1h

Dužina trajanja dejstva: 6 – 8h

Način primene i konzumiranja: Tabletu uzmite 1 sat pre seksualne aktivnosti. Progutajte je bez žvakanja, sa malo tečnosti. Nemojte uzimati više od jedne tablete dnevno.

Napomena:  Posle obilnog obroka, potrebno je više vremena za započinjanje dejstva leka. Ne preporućuje se konzumiranje alkoholnih pića u većoj meri pre uzimanja leka.

SASTAV
Jedna tableta sadrži 100 mg sildenafila

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 4 tablete.

Seksualna disfunkcija, koju doživljavaju i muškarci i žene, problem je koji nastaje u svakoj fazi ciklusa seksualnog reagovanja, što izaziva nezadovoljavajuće iskustvo tokom seksualne aktivnosti. Seksualnu disfunkciju može uzrokovati nekoliko fizioloških i psiholoških faktora. Klitoris 100 je lek posebno razvijen za žene koji pomažu kod seksualnih problema.

Klitoris 100 mg sadrži 100 mg sildenafil citrata kao aktivnog sastojka. Pomaže u povećanju seksualne želje i osetljivosti na seksualnu stimulaciju kod žena. Posebno deluje tako što otpušta glatke mišiće uzrokujući širenje ili širenje krvnih sudova, poboljšavajući tako cirkulaciju krvi u vulvi, klitorisu i vagini. Stimulišući klitoris, lek takođe pomaže da se poveća lučenje Bartholin-ovih vaginalnih žlezda. Ove aktivnosti pomažu ženama da povećaju osećaj, stimulišu i podmazuju da poboljšaju nivo uzbuđenja tokom seksualne aktivnosti i pomažu ženama da postignu svoj vrhunac.

Ovaj lek je koristan kod odraslih žena, čak i kod žena u menopauzi pre 50 godina.

UPOZORENJA

Lek se primenjuje kod žena, pa trudnoća i dojenje nisu stanja relevantna za njegovu primenu. Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate, obratite mu pažnju na lekove za lečenje angine pektoris (npr. nitrati i sl.) Lek ne smeju koristiti žene koje imaju problema sa krvnim pritiskom ili bilo kakvih srčanih problema.

NEŽELJENA DEJSTVA
Neželjena dejstva su obično prolazna (min-sati), a blago su do umereno izražena. Najčešća neželjena dejstva su: prolazna glavobolja , crvenilo , vrtoglavica  i rinitis . Osim toga, opisane su i sporadične promene vida (npr. promena percepcije boje i svetlosti, zamućen vid) Sildenafil ne menja srčanu frekvencu.

NAČIN ČUVANJA
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju, zaštićeno od vlage i van domašaja dece.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom. Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju (5 godina)
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com