Antimamurluk

Kod stalnih konzumenata alkohola se savetuje svakodnevna kontinuirana upotreba bez ograničenja.
Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva Zdravlja Republike Srbije:
15788/2020 od 23.01.2020.
Za PP Products Internacional d.o.o. proizvodi i pakuje: Bilje Borča d.o.o.

Način primene i konzumiranja: Preporučena dnevna doza je 2 kesice dnevno. Praškasti mix iz jedne kesice rastvoriti u 100 – 200 ml vode odmah nakon prestanka konzumiranja alkohola. Sadržaj iz druge kesice na isti način rastvoriti i popiti odmah nakon buđenja.

SASTAV:
Jedna kesica ANTIMAMURLUK (HANGOVER OFF) sadrži sledeće sastojke:

  • Taurin (500 mg)
  • Vitamin C (500 mg)
  • Suvi ekstrakt semena guarane – min. 22% kofeina (200 mg)
  • Suvi ekstrakt lista zelenog čaja (100 mg)
    i druge pomoćne supstance

PAKOVANJE
Pakovanje sadrži 10 kesica praškaste materije

Antimamurluk je pažljivo formulisan preparat koji održava normalan metabolizam vašeg tela nakon dobre žurke. Antimamurluk će vam pomoći da se probudite bez glavobolje, mučnine i ostalih propratnih simptoma mamurluka i budete puni energije za nove radne pobede.
Jedna kesica praškastog mix-a, posle one čašice za koju kažete da vam „nije trebala“, će vam pomoći da se rešite svih neželjenih simptoma mamurluka i nastavite dan obavljaljem tekućih dnevnih aktivnosti.
Antimamurluk vam potpomaže brzu hidrataciju, doprinosi zdravoj funkciji jetre i učestvuje u nadoknadi izgubljenih vitamina i minerala – što su samo malo lepši izrazi da vam kažemo da možete da se osećate baš sjajno sledeće jutro iako ste veče pre preterali sa alkoholom.

Antimamurluk je namenjen svima koji vole maksimalno da iskoriste happy hour, svima koji vole dobar provod do kasno u noć, kao i svima onima koji vole žurke i onima koji najviše puta u toku noći kažu „živeli!“. Budite najveseliji na žurci, a onda celoj ekipi ujutru prvi poželite dobro jutro bez glavobolje i mučnine. Pitaće vas kako? A vi budite pravi prijatelj pa podelite sa njima da postoji nešto što se zove – antimamurluk.

ANTIMAMURLUK (HANGOVER OFF) – praškasti mix sa ukusom limete sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla koje snažno eliminišu simptome mamurluka.
Sadrži kombinaciju taurina, vitamin C, ekstrakta guarane i zelenog čaja.
Taurin je aktivna komponenta koja ima antioksidativna i detoksikaciona svojstva. Pomaže da se odloži pocetak umora i održava nivo energije tokom dužeg perioda intezivnog napora. Važan je za energetski metabolizam i transformaciju hrane u energiju. Doprinosi zaštiti ćelija od slobodnih radikala i oksidaciji ćelija. Podržava vitalnost i energičnost organizma.
Vitamin C održava normalnu funkciju imunog sistema tokom i nakon intenzivnog fizičkog napora. Neophodan je za odražavanje energije i opšte vitalnosti organizma.
Guarana je prirodni antioksidans i štiti organizam od oksidativnih oštećenja. Sadrži kofein koji doprinosi fizičkoj aktivnosti tokom napora visokog intenziteta i povećava budnost organizma.
Zeleni čaj se interno koristi kod stomačnih tegoba, migrena i simptoma umora.

Odgovori sebi iskreno na sledeća pitanja:
Loše podnosite alkohol? DA
Umete često da se zanesete sa pićem? DA
Legnete u krevet, a soba se vrti? DA
Sledeće jutro imate problem sa stomakom? DA
Mučnina vas ne zaobilazi? DA
Glavobolja kao neizostavan deo nakon burne noći? DA

Zbog antimamurluka nikada više nećete morati da trpite bilo šta od gore navedenog i više nikada nećete reći: „Ovo je poslednji put da pijem!“

UPOZORENJA
ANTIMAMURLUK sadrži kofein – 88 mg u dnevnoj dozi. Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama. Osobe koje imaju neko dijagnostifikovano oboljenje i koriste lekove, pre upotrebe treba da se posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Oprez je potreban kod osoba sa anemijama, boljenjima bubrega, srčanim smetnjama, i poremećajima sa sklonošću ka krvarenju.

NEŽELJENA DEJSTVA
ANTIMAMURLUK (HANGOVER OFF) praškasti mix je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uočene ili ne postoje.

NAČIN ČUVANJA
Zatvorenu kesicu čuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte u seksu.

Originalna pakovanja sa hologramom.
Rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Diskrecija zagarantovana.
Dostava na celoj teritoriji Srbije se vrši putem pošte ili kurirske službe.

Poručite pozivom ili porukom (sms, viber, whats app) na broj telefona +381 (0)69 711 601 ili E-mail: preparatizapotenciju.srbija@gmail.com