Seks sa neznancem: Avantura koja se ne propušta

U svetu u kome su svi zauzeti i gde je prisutna svakodnevna rutina, seks sa potpunim neznancem može biti pravi izazov. Ovo je prilično vruća tema, posebno za one koji žele uzbudljive susrete i erotske avanture.

Danas u 21. veku seks sa potpunim neznancem nije nikakva tabu tema. Sasvim je sigurno da seks danas nije isti kao seks šezdesetih ili sedamdesetih godina prošlog veka. Tada devojke na sebi nisu imale seksi krpice, partneri su morali da ostvare duboku emotivnu vezu kako bi došlo do seksualnog odnosa, nije bilo internet sajtova za upoznavanje, postojala je stroga politika prema seksualnim slobodama. Došlo je drugo vreme i živimo u vremenu kada „instant ljubav“ možemo naći veoma brzo, bez plaćanja i gubljenja vremena.

Stvar je prosta, upalimo računar ili se ulogujemo sa mobilnog telefona na neki od sajtova za upoznavanje, uz pomoć raznih filtera pronađemo osobu kojoj ćemo poslati poruku. Ako se kockice slože brza zabava je tu. Veza na jednu noć može biti totalno luda priča koju ćemo jednog dana prepričavati sa osmehom na licu. Čak i ako je sve prošlo loše možete se smejati bez žaljenja zašto nešto niste probali.

Jednokratni seks sa neznancem vam takođe može pomoći da prebolite raskid veze. Ako ste ostavljeni, malo je verovatno da će vam pomoći topla kupka i flaša rakije, dok je u toj situaciji seks sa nepoznatom osobom već totalno druga priča.

Sa druge strane ako niste u vezi i sebe više prosto ne možete da zadovoljite masturbacijom, seks za jednu noć je tada jedina opcija.

Šta je toliko privlačno u seksu sa neznancem

Pre svega zabavno je. Seks je generalno zabavna aktivnost, pa to važi i za seks za jednu noć. To može biti prilika da istražite svoju seksualnost i saznate šta vas uzbuđuje. Što ste sigurniji u svoje potrebe, lakše ćete objasniti parneru šta želite. Mnogi muškarci ne žele da uvrede svoje emotivne partnerke sa kojima su u vezama i plaše se da postave pitanja kao što su „da li želiš analni seks“ , „mogu li da završim na tvom licu“ … Kod seksa na neviđeno nema straha, nema kočnica, priča može da ide iskrenim tokom.

Kada spavate s nepoznatom osobom, nema razloga da brinete o vašem fizičkom izgledu. Nema stidljivosti, požuda preuzima kontrolu. Ljudi mogu ponekad da se osećaju nesigurno u toku seksa, ali kada je u pitanju na neviđeno, trebalo bi da se fokusirate samo na ono što se dešava, a ne na to da li vam se vidi celulit ili imate „pivski stomak“.

Ovakva vrsta zadovoljstva nema mesta za dramu, ili razmišljanje o tome da li će vas partner nazvati sutra. Seks sa neznancem ne zahteva puno truda. Vezu treba graditi, dok je seks sa neznancem zabava čiji je jedini cilj zadovoljstvo. Takođe ne postoji pritisak i možete isprobati stvari koje se inače ne biste usudili da isprobate u dugoj vezi. 

Ovakav odnos vam daje mogućnost da najpre zadovoljite sebe, partner je tu da bi vama bilo lepo, da bi ste vi doživeli vrhunac na najbolji mogući način.

Seks na neviđeno može povećati samopouzdanje i smanjiti osećaj nesigurnosti, što dovodi do pozitivnije samopercepcije.

Ukoliko odete kod osobe koju ste upravo upoznali u stan, nakon obavljenog posla samo se obucite, zahvalite, poljubite za laku noć i zatvorite ulazna vrata za sobom. Ukoliko se vruća akcija odvijala kod vas, imate prava da očekujete isti tretman. I ništa više.

Činjenica je da su osobe koje praktikuju ovu vrstu seksa svesne svoje seksualnosti. Oni život hvataju obema rukama i uživaju u svemu što isti nosi. Sa druge strane oni koji misle da seks za jednu noć nije za njih, pate u tišini za uzbuđenjem koje isti sa sobom nosi. Nepoznanica, mogućnost istraživanja i činjenica da imate samo tu jednu noć za sve ili ništa, ne može ni sa čim da se poredi. Sviđalo vam se to ili ne, svi starimo. Što znači da se neminovno bliži dan kad više nećete moći da birate. Uživajte dok možete.

I na kraju trebate da znate ono najvažnije, to što je odnos kratak ne znači da niste iskreno podelili trenutak sa nekim.