TOP 5: Najseksiplinije pevačice iz Srbije

Napraviti listu najizazovnijih devojaka u muzici potpuno je iluzorno. Da ne pričamo kako je nemoguće biti objektivan, jer se ukusi razlikuju, a pogotovo kod nepreciznih definicija termina lepota, atraktivnost, i seksepil. Odavno je jasno da nas pevačice ne osvajaju samo svojim vokalima, nego i seksipilom, provokoacijom muškog uma i pokazivanjem svojih atributa. Zato smo odlučili da napravimo listu TOP 5 najseksipilnijih pevačica iz Srbije. Pregledali smo društvene mreže, uzeli u obzir komentare publike, sumirali utiske i doneli neke zaključke. Našu top listu počinjemo od petog mesta.

5. Katarina Grujić

Bivša Zvezda Granda Katarina Grujić svojim glasom i stasom oduzima dah. Ona vodi računa o svom izgledu i vrlo često kači izazovne fotografije na društvene mreže. Bila je učesnica rijaliti programa ,,Farma“ gde je sa svojim tadašnjim dečkom Borisom Stamenkovićem imala seks pred kamerama. Ljubavni život ove pevačice bio je jako turbulentan, kao i njena karijera. Bila je u vezi sa Nemanjom Buhom, bratancem Ljubiše Buhe Čumeta, crnogorskim biznimenu Kostom Obradovićem. Takođe se šuškalo se da su pevačica i oženjeni fudbaler Ognjen Vranješ bili u tajnoj vezi. Danas je udata za fudbalera Marka Gobeljića, sa kojim ima ćerku.

4. Milena Mitić

Atraktivna Milena Mitić pokušava da izgradi karijeru kao pevačica, i koristi svaku priliku da objavi seksi fotografije i video klipove na društvenim mrežama. Milena ne gradi samo karijeru pevačice, ona je i fotomodel, radila je velike kampanje za poznate brendove u inostranstvu. Komunikativna, odmerena, pronicljiva i društvena Milena svojom pojavom izaziva svuda pometnju jer je drugačija i svoja.

3. Sandra Prodanović – Sandra Afrika

Sandra Afrika ima vrlo uspešnu karijeru iza sebe. Atraktivna pevačica žari i pali gde god da se pojavi, a još kad se skine u bikini i pokaže zategnutu guzu po kojoj je čuvena, muškarcima nije dobro. Svojim vrelim fotografijama Sandra redovno pravi haos na društvenim mrežama.

2. Ivana Stamenković – Sindi

Bivša članica grupe Models Ivana Stamenković Sindi svojim objavama na društvenoj mreži Instagram redovno dokazuje zašto važi za jednu od najatraktivnijih dama na srpskoj muzičkoj sceni. Bujnim grudima, uzanim strukom i izvajanim nogama Ivana svoje fanove ostavlja bez daha, dok joj oni redovno upućuju komplimente. Ona prosto zavodi svojim seksi izgledom.

1. Jelena Karleuša

Na kraju, opredelili smo se da Jelena Karleuša zauzme šampionsko mesto. Jelena je već u četvrtoj deceniji života, ali mnoge mlađe devojke ne mogu da joj stanu na crtu. Ona žari i pali gde god se pojavi, a na sebi uvek ima seksipilne komade odeće. Jelena Karleuša bukvalno ,,gori“ i po svemu sudeći nema muškarca koji bi joj odoleo. O svojoj figuri i te kako vodi računa, a na instagramu je prati preko dva miliona ljudi koje redovno dovodi do ludila svojim nagim fotografijama.