Sve više korisnika Tindera se vraća na klasične sajtove za upoznavanje

Pre 20 godina niko od nas nije slutio da će jednoga dana postojati nekakve ,,društvene mreže” preko kojih ćemo lako i brzo pronalaziti partnera. Prvo se pojavio dobri stari Fejsbuk, zatim mnogi klasični sajtovi za upoznavanje, a onda sve ostalo, Instagram, Tinder…

Sa početkom pandemije korona virusa, već popularne aplikacije za upoznavanje postale su još posećenije. Nekada davno smo negde čuli da ljubav pokreće svet, međutim svedoci smo današnjeg vremena i jasno vidimo da svet pokreće internet. Na sajtovima i društvenim mrežama smo nasumice pronašli sagovornike i ispitanike, a u nastavku teksta možete pročitati izjave koje su našem timu privukle najveću pažnju.

Naš prvi sagovornik bio je Nikola, mladi pravnik iz Novog Sada. Društvene mreže i sajtove za upoznavanje koristi jako dugo, tvrdi da je bio jako razočaran u sajtove za upoznavanje, ali da se ipak vratio na njih nakon određenog vremena.

,,Koristio sam razne sajtove za upoznavanje, iskreno imao sam uvek prevelika očekivanja, nalazio mane ribama, i rešio da batalim sve profilei pređem na Tinder. Za dve godine sam upoznao samo jednu ribu koja je bila težak smor, jesam je jebao, ali je bila preplašena, kao da kurac u životu videla nije, samo je raširila noge i osećaj je strvarno bio užasan, i to je sve od Tindera. Posle sam se vratio na klasične sajtove za upoznavanje, i sada sam i više nego zadovoljan. Mnogo radim, nemam vremena nešto da nalazim ribe, veze me smaraju, tako da sve partnerke za seks pronalazim na klasičnim sajtovima za upoznavanje, moram da priznam da sam bolje upoznao sebe od kada sam ponovo aktivan na sajtovima“.

Marko, majstor iz Beograda nam je ispričao njegovo iskustvo:

„Dugo sam koristio Tinder, ali nisam baš uspevao da nahvatam nešto, i konačno kada sam uživo upoznao žensku sa Tindera, bio sam bukvalno iskorišćen. Sada mi je smešno kada se toga setim. Ona je bila iz Danske, i bila je turistički u Beogradu. Bukvalno me je iskoristila da je vozim okolo da razgleda grad, kada sam pomislio da je videla sve šta je htela, i da ćemo konačno da odemo negde i budemo opušteni, rekla mi je da mora da ide da odmara jer putuje sutra. Bukvalno me je iskoristila“.

Pavle, slobodni umetnik iz Niša je ostao praznog novčanika i slomljenog srca.

„Dopisivao sam se nekoliko meseci sa osobom za koju sam verovao da je Jelena i da je iz Zagreba ali sam na kraju shvatio da sam bio izigran. Verujem da je sa druge strane bio muškarac, stalno je izmišljala neke probleme, tražila mi novac. Prijalo mi je dopisivanje ali sam joj poslao mnogo para, neću ni da mislim o ciframa. Jako sam bio loše psihički kada sam shvatio da sam bio izigran, verovao sam toj osobi.“.

Vukašin, stari zavodnik iz Smedereva kaže da svoje ,,zlatne koke“ pronalazi na klasičnim sajtovima za upoznavanje.

,,Zlatne koke kako ih ja u šali zovem nalazim na internetu, na sajtovima za upoznavanje, to su žene željne kurca, a to meni treba, samo morate da znate da pravilno koristite sajt, na vreme vidite da li je realna osoba sa druge strane, i kada uđete u fazon nema nikakvih problema. Ja sam stara garda, lakše mi je da sednem za računar, te aplikacije na mobilnom ne znam da koristim“. Mi očejujemo da će onlajn upoznavanje i u budućnosti nastaviti da bude sve popularnije, s obzirom da nas čeka nova era u kojoj će se sve više ljudi oslanjati na online komunikaciju umesto na živi susret.