Kako da produžite seks?


Kamagra za potencijuSeks. Sam po sebi izuzetno bitan u životu svakog od nas, posebno ako ste muškarac. Naučno je dokazano da muškarci dnevno pomisle na seks čak do 18 puta više od žene, što nikako i nipošto da ženama do seksa nije stalo, naprotiv. To je podjednako reproduktivna funkcija za oba pola i normalna pojava za željom podjednako i kod muškaraca i kod žena. Ovde konkretno pričamo o tome kako da što duže traje pogotovo ako niste baš, poprilično dugo. Probali ste na sve recimo, prirodne, načine sa Vašom partnerkom, ali uvek završite pre nje ili jednostavno pre željenog trenutka? Uvek traje kraće nego što ste zamislili? Ili postoji neka posebna situacija kada ste zamislili da Vašoj partnerki poklonite nezaboravan seks koji će pamtiti čitavog života, međutim uvek iskoči nešto zbog čega niste uspeli u toj zamisli? Ne brinite, za sve postoji rešenje.
Svakodnevno dobar seks je poželjan, a posebno u specijalnim situacijama kao što su godišnjice, rođendani itd. Prvo i osnovno i ono što će Vam svi reći je da morate dobro da poznajete Vašeg partnera. Samim tim morate biti dobro upoznati sa tim šta ga radi, modernije rečeno – šta ga loži. Morate znati koje su top 3 njegove erogene zone. Morate znati koja poza mu prija, koja ne. Samim tim ste na pola puta. Ostalo je hemija! Šalu na stranu, ima još par koraka i nakon ovog nezaobilaznog dela.

kamagra par


Dakle, ako smo utvrdili, idemo dalje. Dobra spoznaja partnera, zatim isporbavanje nečeg novog je svakako poželjno konstantno. Nevezano za dan ili specijalan događaj, inovacije, kako u vezi generalno, tako i u seksu su veoma bitne. I jako je bitno da oboje podjednako radite na tome. Stalno isprobavajte nešto novo. Da li je to lokacija, poza, način, brzina… na Vama je. Samo se igrajte i kušajte jedno drugo.
Ukoliko recimo, imate problem, da jako retko vodite ljubav zbog previše obaveza ili jednostavno manjka vremena – izdvojite i odvojite posebno vreme namenjeno tome. Seks će rešiti sve probleme koje ste ikada imali. Priredite svom partneru neku posebnu atmosferu, upalite sveće, popijte koju čašu dobrog vina, prošetajte, pogledajte dobar film… Mnogo je načina.
E sad, dolazimo do najgore opcije… kada nijedno od ponuđenog ne pomaže. Probali ste da odvojite posebno vreme, ali baš zato što dugo niste ni ne traje predugo, ili konstantno radite jedno isto i probali ste sa novim stvarima ali nije išlo u najboljem smeru? I za to postoji posebno rešenje, koje se preporučuje u baš ovakvim situacijama; kamagra za potenciju!
Kamagra je poseban preparat za potenciju koji doprinosi tome da Vaš seks traje što duže i što luđe! Sve ono sa čim ste imali problem konzumacijom ovog preparata nestaće kao rukom odneto.
Tada će čak i nove poze i nova mesta u seksu biti toliko zanemarljiva jer kamagra čini da Vam je prvo želja za seksom veća nego ikada, a Vaš partner neće moći da odoli tome kada vidi Vas, budite sigurni u to.
Sada malo o konzumiranju; naime, ono što se pokazalo najbolje je uzimanje ovog preparata negde oko 40min do sat vremena pred seksualni odnos. Nekih pola sata po uzimanju dolazi do erekcije i prvi seks bi trebalo da traje najduže, čak i sat vremena, bez predigre! Da, istina je.
Ne budite začuđeni i iznenađeni, budite spremni na to da ćete moći satima.
Vaša partnerka treba biti oduševljena ovakvim Vašim poduhvatom jer iskustvo koje preparati ove vrste sa sobom nose su zaista nezaboravni. Seks bi mogao da vam traje satima, da ne kažemo danima, a ona bi trebalo da bude umorna od Vaše želje za istim!