Kako do što boljeg seksualnog života?

preparati za sex

(preparati za produžetak seksualnog odnosa)

Svakako da je svaki muško-ženski odnos uslovljen seksualnim odnosom i bez obzira na godine, seks je obavezan/poželjan u vezi. Lažu oni koji kažu da seks nije bitan segment u odnosu između muškarca i žene. Okej, slažemo se, možda ne najbitniji i presudan za njihovu povezanost, ali svakako da spada u jednu od top 5 bitnijih stvari u vezi. Pitate se koji su? Jako subjektivno, slažemo se, ali evo objektivno i hipotetički govoreći recimo da su tu iskrenost, tolerancija, seks, pažnja, obostrani zaštitnički stav. Relativno je i neodgovorno govoriti o tome šta je kome presudno u vezi i međuljudskom odnosu, ali recimo da je ovako i da je seks na trećem mestu. Nekima i na prvom!
Sigurno ste nailazili na situacije koje niste mogli da rešite i sa kojima je jako bilo teško suočiti se i kao i svi mi koji smo u vezi bili ili smo trenutno, podlegli ste seksu kao kompromisu i jedinom rešenju. Neki bi to nazvali guranjem problema pod tepih, slažemo se, ima i toga, ali nekada je jednostavno lakše spustiti loptu i baciti se na jednu partiju seksa.
Takođe, tu su i redovne partije seksa u kojima partneri teže savršenstvu. To je ono potpuno normalno i nazovimo „redovno stanje“. Iako je to čak i danas, u dvadeset prvom veku tabu tema, normalno je reći i priznati da je redovan seks izuzetno bitan. Nije sramota reći da svako od nas sa svojim partnerima, odnosno partnerkama, teži što lepšem i boljem užitku u seksu.
S obzirom na sve ovo gore rečeno i uzeći u obzir konačni zaključak, a to je da svako od nas fiziolški ima potrebu za seksom i da je normalno reći da je bitno da bude dobar, dolazimo do sledećeg i ključnog pitanja, a to je – kako ga poboljšati?
Ako pričamo o nekim normalnim varijantama i što prirodnijim idejama, a da to nisu razne spravice u vidu bičeva, lisica, kaiševa, itd, ono čemu uvek možete podleći su svakako preparati za produžetak seksualnog odnosa. Preparati za produžetak seksualnog odnosa su ono što Vam treba ako želite dobar i kvalitetan odnos sa svojim partnerom u krevetu, a samim tim i u ostalim sferama života!
Suština dobrog seksa je, hteli Vi to da priznate ili ne, što duže – to bolje! Postoji mnogo načina kako da motivišete Vašeg partnera za produžetak Vašeg seksa, iliti narodski rečeno, kako da traje duže. Za to, kao što je već pomenuto, postoji hiljadu i jedan način, ali recimo da se sve svodi na njih nekoliko. Evo malo reči i o njima.


Naime, tu su erogene zone, pod broj jedan. Morate jako dobro pratiti i kapirati Vašeg partnera i gledati šta je ono što ga „radi“. Najčešće zone su vrat, iza ušiju, ključna kost, unutrašnjost butina kod žena, itd. Kao što smo rekli – subjektivno je, spoznajte Vašeg partnera!
Sledeća stavka, pored preparata, a da se tiče produžetka Vašeg seksualnog odnosa, je svakako stajanje pre kraja. Međutim, to može biti bolno po jednog od partnera i može napraviti još težim za kraj. Kraj u tom slučaju može biti miljama daleko.

Treća stvar koja Vam može pomoći je ljubljenje. Što ga je više, to je romantičnije i bolje. Može znatno produžiti Vaš seks iako Vi toga niste svesni u trenutku.
Još jedna dodatna stavka je malo „sado-mazo“ trenutaka. Ništa preterano, opet kažemo, kušajte partnera, vidite kako će reagovati i sami spoznajte šta je ono što prija i Vama i njemu. S toga, ako mu prija – okej je i malo udaranja po zadnjici ili poneki ugriz za obraz ili vrat, ili rame.
Sve u svemu, došli smo do jednog, a možda i više poprilično očekivanih zaključaka. Prvi je svakako taj da morate prepustiti i sebi i partneru na maštu i volju, upoznati se dobro međusobno i imati međusobno poverenje. Sledeći zaključak je taj da priznati i reći javno da je dobar seks osnova svakog zdravog odnosa i svake zdrave i normalne veze. Treći, poslednji, ali i ne najmanje bitan zaključak je taj da se uvek, koliko je u Vašoj mogućnosti, služite cakama za produžetak seksa. Najbolje bi bilo da se služite svima podjednako u toku iste partije seksa. To već zavisi od Vas i Vaših sposobnosti u krevetu!
Naravno, uvek se trudite da unosite neke inovacije u vidu raznih poza ili novih mesta za vođenje ljubavi.

Za one u poznim godinama ne preostaje ništa drugo sem da prevagnu upotrebi preparata za potenciju(kamagra,cialis,viagra,macun,cobra itd..)